Filtruoti pagal
Prieinamumas
Kaina €
Apsaugos klasė (IP)
Galimybė reguliuoti kryptį
Judesio sensorius
Diena/Naktis sensorius
Saulės baterija
Aukštis (cm)
Diametras (cm)
Ilgis (cm)
Plotis (cm)
Šviesos spalvos temperatūra (K)
Maksimali galia (W)
Šviesos srautas (lm)
Šviesos reguliavimas
Lempučių skaičius
Maitinimo įtampa
Garantija (metai)

Pastatomi lauko šviestuvai

Rodoma 1-43 iš 398 prekės(-ių)

Lengvai galima suklysti, renkantis, kokie turėtų būti pastatomi šviestuvai, kur juos statyti ir panašiai. Todėl prieš juos perkant, geriausia pasitarti su architektu ar „Ekoliumenas“ apšvietimo specialistais (ypatingai, jei šviestuvus renkate kavinei ar viešbučio terasai).

Šviesos poreikis

Kaip ir renkantis šviestuvus viduje, taip ir ieškant pastatomų lauko šviestuvų viskas prasideda nuo poreikių nustatymo. Kodėl, kur ir kiek jums reikalinga šviesa? Šviesos reikalaujančios vietos. Dažniausiai kieme reikia apšviesti vietas, kur ketinate valgyti arba gaminti maistą, dažnai naudojamus takelius, kurie ne itin matosi sutemus.

Apšvietimo priežastys

Lauke esantys šviestuvai turi kelias paskirtis: jie gali būti padėti į specialias vietas, kad suteiktų reikiamą šviesos kiekį einant ar valgant, bet, pavyzdžiui, pastatomi šviestuvai gali būti naudojami ir kaip dekoracijos.

Apšvietimo kiekis

Viena dažniausiai daromų klaidų: pasirenkami per stiprūs šviestuvai, kai užtenka minimalaus apšvietimo. Jei reikalinga nedidelė šviesa, galima rinktis ir saulės energija įkraunamus šviestuvus.

Patys sau atsakę į šiuos klausimus, galite geriau nuspręsti, kokio tipo pastatomas šviestuvas jums geriausiai tiks: didesnis, mažesnis, dekoratyvinis ar atrodantis kaip gatvės žibintas.

Pritaikomumas

Šiuo metu pastatomų šviestuvų yra gaminama itin daug, tai tik įrodo, kad jie gali būti pritaikyti kiekvienam kiemui ar terasai. Pateikiame patarimus, kada ir kokius pastatomus šviestuvus rinktis yra geriausia:atrodantys kaip gatvės žibintai pastatomi šviestuvai geriausiai tinka netoli įėjimo į asmenines valdas: jie atkreipia praeivių dėmesį, tarsi sukuria kvietimą užeiti, kas itin svarbu kavinėms, viešbučiams.nedideli, iki pusės metro šviestuvai tinka takui apšviesti. Jie sukuria pakankamai šviesos, kad būtų matomas takas. Jei tai ilgas pasivaikščiojimo takas, šiais šviestuvais galima sukurti ir romantišką atmosferą.įdomių formų šviestuvai puikiai tiks norintiems išskirti savo asmenines valdas nuo kitų. Šie turėtų būti pastatyti netoli valdas žyminčių zonų: sodo, tvoros, įėjimo. Jei šviestuvai gana dideli, jie gali tapti ir kiemo akcentu.aukšti, iki 2 m šviestuvai gali tikti terasoms, šalia stalo ar kepimo griliaus.

Techninės specifikacijos

Kaip ir kiti, pastatomi šviestuvai gali turėti skirtingas lemputes, užtikrinančias įvairias apšvietimo savybes. Pavyzdžiui, jei norite, kad šviesa būtų gelsva, rinkitės halogenines, o jei balsva – geriausia rinktis LED lemputes. Pastarasis pasirinkimas yra efektyvesnis, nes daugiau energijos paverčiama šviesa, tad žibintas nešyla.Šviestuvams bus reikalingas energijos šaltinis, todėl būtinai patikrinkite, kaip galite užtikrinti, kad juos pasieks elektra. Geriausia, jei galėtumėte laidus suvesti po jais, kad kieme niekas neužkliūtų.Rinkdamiesi pastatomus šviestuvus savo asmeniniam kiemui, lauko kavinei ar viešbučio terasai, būtinai pasitarkite su „Ekoliumenas“ specialistais. Žinome visą mūsų asortimentą, todėl lengvai rasime sprendimą Jums.

Product added to compare.