Filtruoti pagal
Kaina €
Lempučių skaičius
Maksimali galia (W)
Šviesos srautas (lm)
Diametras (cm)
Montavimo diametras (cm)
Montavimo gylis (cm)
Šviesos reguliavimas
Galimybė reguliuoti kryptį

Montuojami šviestuvai

Rodoma 1-43 iš 873 prekės(-ių)

Kuo ypatingi įmontuojami šviestuvai?

Šio tipo šviestuvai - itin patogus būdas apšviesti valgomojo, miegamojo ar koridoriaus lubas, be to, vis dažniau pastebime, jog įmontuojami šviestuvai naudojami nišų bei laiptų apšvietimui sukurti.  Tačiau skirtingi kambariai ir erdvės reikalauja skirtingo intensyvumo šviesos šaltinių, taigi prieš pirkdami norimus šviestuvus, apsvarstykite kokio tipo apšvietimo kiekvienoje zonoje reikėtų.

Kaip paskirstyti šviesą įvairiose erdvėse?

Valgomuosiuose ar virtuvės erdvėje rinkitės intensyvią šviesą skleidžiančius šviestuvus, ypač atkreipkite dėmesį į stalo poziciją, nes ši erdvė yra pati svarbiausia, taip pat nepamirškite ir maisto gaminimo erdvių, kur šviesos šaltiniai – ypač reikalingi.

Norint sukurti privatumo ar intymumo įspūdį (pavyzdžiui, miegamuosiuose) rinkitės mažesnius, blankesnę šviesą skleidžiančius šviestuvus. Esant poreikiui, ypač tiktų reguliuojamos krypties integruojami šviestuvai. Dažniausia tokie šviestuvai integruojami arti lovos, kad suteiktų galimybę naudoti papildomą tiesioginę šviesą skaitant ar tiesiog prireikus ryškesnio apšvietimo.

Įmontuojami LED šviestuvai taip pat labai praktiški vaikų kambariuose.Kadangi šviesos šaltinis integruojamas į sieną arba lubas ir yra neiškilus, beveik nėra galimybės juos pažeisti ar sudaužyti bežaidžiant ar užsiiminėjant kitomis aktyviomis veiklomis. Tokio tipo kambariui siūlome rinktis itin ryškią šviesą spinduliuojančias lemputes arba didesnio galingumo šviestuvus, kad erdvė būtų pakankamai apšviesta. Be to, tokie šviesos šaltinio sprendimai neužimta daug vietos palyginus su toršerais ar pakabinamais sietynais, todėl esama erdvė optiškai padidėja.

Ar įmontuojami LED šviestuvai yra ekonomiški?

Dažniausiai tokio tipo šviestuvuose naudojami LED technologijųlemputės, kurios pasižymi itin taupiu elektros energijos panaudojimu. Įprastinė kaitrinė lemputė sunaudoja 80 % energijos šilumos išskleidimui, o ne šviesai spinduliuoti. Visiškai atvirkščiai veikia LED tipo lemputės, kurios 80 - 90 % energijos skiria šviesai išspinduliuoti, o likę procentai virsta šiluma. Ši ypatybė sukuria šviesos srauto galingumą, kuomet pakankamai dideliam plotui apšviesti užtenka mažesnį vatų kiekį turinčios LED lemputės. Renkantis tokio tipo lemputes, taupysite savo finansinius išteklius.

Ar įmontuojami LED šviestuvai tiks prie namų interjero?

Šio tipo šviestuvai dažniausiai pasižymi minimalistiniu stiliumi, todėl norint susikurti jaukią, tačiau estetiškai tvarkingą erdvę įmontuojami šviestuvai taps puikiu pasirinkimu. Šioje elektroninėje parduotuvėje galėsite išsirinkti iš apvalių, kvadratinių, stačiakampio ir kitų formų šviestuvų. Galėsite rinktis ir iš plataus spalvų spektro, o jei visgi nerasite tinkamo šviestuvo mūsų specializuotoje parduotuvėje įmontuojamą LED šviestuvą galėsite rinktis iš įmonių katalogo ir mes užsakysime pasirinktą prekę specialiai Jums. Įmontuojami LED šviestuvai – vieni universaliausių ir praktiškiausių apšvietimo būdų. Jie prisiderins prie Jūsų erdvės diktuojamo stiliaus, o reikiamą šviesos intensyvumą galėsite reguliuoti patys. Viskas, ko reikia – išsirinkti Jūsų poreikius atitinkantį šviestuvą, o mūsų komanda pasirūpins greitu jo pristatymu ir užtikrins, jog prekė Jums tarnaus ilgai ir kokybiškai.

Product added to compare.