Filtruoti pagal
Kaina €
Maksimali galia (W)
Lempučių skaičius
Šviesos srautas (lm)
Diametras (cm)
Aukštis (cm)
Galimybė reguliuoti kryptį
Nuotolinis valdymas
Valdymas per programėlę

Miegamojo apšvietimas

Rodoma 1-43 iš 1031 prekės(-ių)

Nors miegamasis yra vieta, į kurį užsukame pailsėti, vis tiek šiai erdvei šviestuvus reikėtų rinktis atsakingai. Įvairūs miegamojo šviestuvai ne vien papuošia erdvę, suteikia jai romantikos prieskonį, bet ir padeda atsipalaiduoti ar nevarginant akių skaityti knygą. Priklausomai nuo poreikio, miegamojo šviestuvai gali būti ir pagrindiniai, ir funkciniai, o stilių pasirinkimas įtiks net išrankiausiam skoniui. Peržiūrėkite mūsų įmonės „Ekoliumenas“ asortimentą – tikrai rasite šviestuvus, kurie padės sukurti tikrą ramybės oazę.

Renkantis šviestuvus bet kokiam kambariui, itin svarbu apgalvoti savo poreikius: kokio stiliaus, dydžio, paskirties šviestuvo jums reikia ir tik tada pradėti svarstyti vieną ar kitą modelį.

Miegamojo šviestuvų pasirinkimo žingsniai

1.    Išmatuokite savo kambarį: jei jis itin didelis, gali reikėti kelių pakabinamų ar montuojamų šviestuvų. Žinoma, miegamojo šviestuvai nebūtinai turi ryškiai apšviesti visą erdvę. Vidutinio ryškumo ar blankesnė šviesa kambaryje kuria romantišką atmosferą.

2.    Nuspręskite, kokias erdves norite apšviesti? Pagal tai rinkite šviestuvus: lubiniai tinka visai erdvei, sieniniai – atskiroms vietoms, o akcentiniai pritaikyti tam tikrai nuotaikai sukurti.

3.    Pagalvokite, kokių šviestuvų jums reikia: ketinate vakare skaityti, ar reikia tik pagrindinio šviestuvo? Pirmuoju atveju geresnis sprendimas yra pastatomas šviestuvas ant naktinio staliuko arba virš lovos montuojamas sieninis šviestuvas.

4.    Rinkitės šviestuvų stilių, gaubtus pagal planuojamą miegamojo interjerą.

Pagrindiniai, funkciniai ir akcentiniai šviestuvai

Kaip ir kituose kambariuose, miegamajame galima suderinti visus tris apšvietimo tipus:

•    bendram kambario apšvietimui tinka lubiniai šviestuvai, kurie apšviečia visą pagrindinę erdvę. Jei miegamasis pailgas, galite rinktis kelis šviestuvus. Jeigu ryškus apšvietimas nėra reikalingas visada, rinkitės šviestuvus, kuriuos galima valdyti dimeriu. Vakare galėsite sumažinti šviesos kiekį, taip pasiruošdami ramybės metui. Jei miegamajame yra keli šviestuvai, galimas variantas ir turėti jungiklius atskirai kiekvienam, o ne abiem kartu.

•    funkcinis apšvietimas miegamajame reikalingas, jei ketinate šiame kambaryje skaityti knygą, turite makiažo staliuką. Renkantis šviestuvus ant naktinio staliuko, jų gaubtų apačia turi būti akių lygyje arba tik šiek tiek aukščiau. Jei skaitote tai sėdėdami, tai gulėdami, rinkitės šviestuvą, kurio aukštį galite reguliuoti. Makiažo staliu

kui geriausia rinktis du sieninius šviestuvus, kurie būtinai iš abiejų pusių apšviestų veidrodį, o jo atspindyje oda turėtų natūralius atspalvius.

•    Akcentiniai miegamojo šviestuvai reikalingi tiems, kurie šiame kambaryje nori sukurti jaukią atmosferą, turi meno kūrinių, į kuriuos nori atkreipti dėmesį. Meno kūriniams geriausiai tiks sieniniai šviestuvai, esantys iš abiejų šonų ar virš kūrinio. Pastatomi šviestuvai (toršerai) tiks ir tuomet, kai nenorėsite jungti bendrinio apšvietimo (ypač jei šis yra be dimerių).

Renkatės šviestuvus savo miegamajam? Įmonės „Ekoliumenas“ specialistai visuomet gali suteikti jums konsultaciją, rekomenduoti šviestuvus pagal jūsų erdvę.

Product added to compare.