LED panelės

Rodoma 1-43 iš 297 prekės(-ių)

LED apšvietimas yra sudarytas iš šviesą skleidžiančių diodinių kristalų, kurie sukuria kryptingą bei ryškų šviesos srautą. Toks šviesos šaltinis puikiai tiks skirtingose namų ar ofiso zonose. Tačiau jei vis dar kyla klausimų „kodėl verta rinktis LED diodų apšvietimą?“ mes Jums pateikiame atsakymą!

Geras elektros energijos panaudojimo efektyvumas ir taupymas.

LED lempučių panaudojamos elektros energijos sąnaudos yra vidutiniškai keturis kartus mažesnės nei kaitrinių lempučių ir du kartus mažesnės nei liuminescencinių (elektros energiją taupančių) lempučių. LED diodų lempos 80 – 90 procentų suvartojamos galios panaudoja šviesos gavimui, o tik 10 procentų gamina šilumą. Taigi LED lemputės nekaista ir, sunaudodamos tą patį kiekį elektros energijos, šviečia kur kas ilgiau ir kokybiškiau nei įprastos lemputės .

Ilgas tarnavimo laikas. Šį faktorių užtikrina puikios kokybės LED kristalas ir norint, jog Jūsų šviesos šaltinis tarnautų Jums ilgai – rinkitės žinomo gamintojo produkciją (Epistar, Samsung, Philips).  Populiaraus gamintojo pasirinkimas užtikrins, jog kristalas esantis LED lemputės viduje yra pagamintas atsižvelgiant į aukščiausius kokybės reikalavimus.

Veikia ilgai ir pilnu pajėgumu. LED apšvietimas pasižymi momentiniu šviesos įjungimu, taigi LED diodai iškart šviečia pilna apšvietimo galia, o ne blankiai ar mirksint kaip pavyzdžiui liuminescencinės lempos. Be to, LED lempučių diodai pasižymi išskirtinai ilgu tarnavimo laiku, kuris vidutiniškai siekia apie 50 000 valandų. Net ir pasiekus šį rodiklį LED lemputės nenustoja veikusios, o tik sumažina savo skleidžiamos šviesos srautą.

Draugiškas gamtai. LED dioduose nėra gyvsidabrio garų, argono bei kitų toksinių medžiagų, todėl gali būti saugiai naudojami net ir mažylio kambariui apšviesti. Be to, lemputės gali būti lengvai perdirbamos ir nereikalauja specialaus utilizavimo kaip kitų tipų šviesos šaltiniai.

Skleidžiamos šviesos spalva – Jūsų pasirinkimas.

LED apšvietimas gali skleisti tiek šiltą baltą, tiek šaltą baltą spalvas, kurias galite rinktis siekiant sukurti reikiamą atmosferą. Dažniausiai renkantis LED apšvietimą namams siūlome rinktis šiltos baltos atspalvį, kuris švies šiek tiek gelsvai ir suteiks jaukią bei ramią namų atmosferą, o šaltus baltus tonus rinkitės norint apšviesti darbo vietą, vitrinas, reklaminius stendus, jos puikiai tinkamos biuro, ligoninės ar lauko apšvietimui sukurti.

Apšvietimas gali būti ir įvairių formų, spalvų. Tačiau, jei Jūsų netenkina tik balta šviesa, galite rinktis mūsų siūlomas LED diodų juostas. Šio tipo apšvietimas bus unikalus, nes Jūs patys galite susikurti norimą formą, ilgį bei spalvas. Mūsų siūlomos Philips gamintojo LED juostos yra reguliuojamos į pagalbą pasitelkiant Philips Hue valdiklį, kurį ne tik galėsite valdyti savo išmaniuoju telefonu ar planšete, bet ir galėsite nustatyti norimą apšvietimo spalvą iš net 16 milijonų galimų atspalvių!

Jei dar svarstote ar vertėtų rinktis LED lempučių apšvietimą, ar, visgi, likti prie esamo šviesos šaltinio, siūlome pagalvoti - LED apšvietimas vidutiniškai Jums tarnaus 11 metų, jei šaltinį naudosite apie 12 valandų per parą. Taigi toks būdas – pigus, ilgaamžis ir patikimas. Mūsų parduotuvė Jums siūlo platų pasirinkimą LED apšvietimo galimybių, kurios puikiai tiks Jūsų erdvei apšviesti.

Product added to compare.